top of page

РУКАВА НАПІРНІ ГОСТ 18698-79 В ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ УКРАЇНИ

Виробниче підприємство Металургмашремонт, більше п'ятнадцяти років присутнє на ринку РТІ-виробів України, має бездоганну репутацію, безліч вдячних клієнтів, поставляє до продажу різноманітну продукцію, в числі якої напірні рукава провідних фірм-виробників України, Росії, Європи (ГОСТ 18698-79).

Температурні експлуатаційні інтервали обмежуються стандартом, який також регламентує робочий тиск і інші технохарактерістікі кожного типу шлангів.

Для тих, кому потрібно купити напірні рукава, Металургмашремонт стане надійним партнером, забезпечуючи поставку продукції з гарантією виробника і обов'язковим забезпеченням умов, встановлених нормативами при перевезенні та зберіганні.

Вони мають різні діаметри, використовуються в різних регіонах.

Найбільш низька на сучасному ринку ціна гумових шлангів з текстильним каркасом дозволяє клієнтам зберегти кошти і отримати самі високоякісні гумовотехнічні вироби.

Дані вироби застосовуються в промислових, а також в деяких випадках - побутових умовах при подачі різних речовин під тиском, в наявності шланги напірні наступних класів:

- Ш - для абразивів, штукатурних розчинів;

- Б - для технічних маслопродуктов, бензину, гасу;

- В - для щелочесодержащіх і кислотних розчинів невеликій концентрації,

технічної води;

- ВГ - для пропуску під напором гарячої води;

- Г - газові рукава;

- П - для рідких пищепродуктов;

- Пар1, Пар2 - для пари.

Всі вищеперелічені класи гумових рукавів оснащені текстильним каркасом.

Гост 18698-79 Рукав, рукав напірний Дніпропетровськ, гтв в Дніпрі, гост 18698-79, 18698-79 гост в Дніпропетровську, гост 18698-79 в Україні, гост 18698-79 України, ГТВ України, рукав ш Дніпропетровськ Україна, Дніпропетровськ рукав Б Україна, Дніпропетровськ рукав в рукав Україна, Дніпропетровськ Україна ВГ, Г рукав Дніпропетровськ Україна, Дніпропетровськ рукав П України, рукав Пар1, Пар2 Дніпропетровськ Україна,


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page